10.8.2007

Eka viikko takana

Ensimmäinen työviikko uudessa työpaikassa alkaa olla aika tarkkaan takana. Kolme ensimmäistä päivää meni lähinnä ihmetellessä, mutta nyt loppuviikosta on jo tuntunut, että ehkä tämän kestää. Täällä Avo-osastolla on ihan mukavia ihmisiä, ei siinä mitään. Hommakin on ihan jees, lähinnä outoja tuntemuksia aiheuttaa ex-työpaikkani Byroon läheisyys, sillä viihdyin siellä todella hyvin. Onneksi Byroon aikaiset työkaverit ovat edelleen lähellä, joten tilanne on itse asiassa aika hyvin. Ensi viikolla menen tosin työpaikkahaastatteluun, joka ilmaantui ihan yllättäen. Aina pitää yrittää.

Koska ensimmäinen työviikko on luonnollisesti ollut henkisesti raskas, jouduin palkitsemaan itseni. Tällä kertaa palkkioksi muotoutui Revlonin ColorStay Overtime Sheer –huulipuna, sävy Sheer Rosette, ja Jaettu maa –sarjan DVD-boksi osa 2. Ykkösen ostin joskus talvella mutta nyt vasta raaskin ja sain aikaiseksi investoida sarjan loppuosaan. Ammoisina aikoina 90-luvulla nauhottelin sarjaa videolle kun se tuli uusintana, mutta nyt niillä nauhoilla voi vaikka heittää vesilintua.

Nyt taidan valmistautua kotiinlähtöön. Matka kulkee kirjaston kautta, sillä varaamani Nora Robertsin Morriganin risti on saapunut. Mukaan tarttunee myös muutama elokuva- ja televisiotutkimusta käsittelevä opus, sillä suunnittelin ilmoittautuvani ensi viikolla eräälle aihetta käsittelevälle kurssille.

Ei kommentteja: