21.8.2007

Everything We Got We Got The Hard Way

Aloitin muuten myös terveelliset elämäntavat (jälleen kerran).

Olen peräti toista päivää dieetillä, mikä nyt ei tietysti vielä ole mitenkään ihmeellinen saavutus. Vuosi sitten keväällä onnistuin ensimmäistä kertaa elämässäni tietoisesti laihduttamaan ja silloin lähti seitsemän kiloa muutamassa kuukaudessa. Nyt ne ovat ikävä kyllä tulleet jo takaisin...

Koska olen luonteeltani sen verran heikko, minuun tepsii ainoastaan ns. Vaikeimman Kautta -metodi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kirjaan ylös kaiken mitä syön ja lasken niistä kalorit. Ihan minimaalisella motivaatiolla tuollainen homma ei toimi, olen senkin kokeillut. Kaikki pistetään ylös rehellisesti ja päivän päätteeksi sitten lasketaan loppusaldo.

Aikaahan tuo vie ja syömisestä tulee väkisinkin harrastus. Tunnen itseni kuitenkin sen verran hyvin, että tiedän, ettei mikään muu tepsi jos aion saada grammankaan elopainoa pois. Töissä kaloreiden laskeminen on ihan pikkuhiukkasen hankalaa, paitsi jos tuo joka päivä ennakolta tarkkaan lasketut eväät. Mitä minä en aina jaksa tehdä... Kykin sitten kahvihuoneen nurkkauksessa ja mittailen desilitramitalla mustikkakeittoa, mutta so what.

Varovaisena tavoitteena on ohentua loppuvuoden aikana kymmenen kiloa. Katsotaan miten siinä käy.

Tänään aion viettää illan valmistamalla Tom Ka Kaita eli thaimaalaista kanakeittoa. Loppuviikko menee töissä sitten sitä syödessä.

Ei kommentteja: