31.8.2007

Teflon laav

Kävin ruokkiksella saksalaisen ylivallan lippulaivassa Liitelissä ostamassa viinirypäleitä ja jotain köyhän naisen Magnum -jäätelöä (ai mikä laihis?). Takaisin konttorille köpötellessä vastaan tuli Byroon ylijumala Teflonmies. Huomasin sen niin myöhään, etten ehtinyt väistää. Yritin selviytyä tilanteesta kohteliaalla nyökkäyksellä ja ohituksella. Teflonmies kuitenkin osoitti pysähtymisen merkkejä joten minunkin piti seisahtaa.

Jos jotakuta pidän syyllisenä siihen, että paikkaani Byroossa ei vakinaistettu ja että hommani lakkautettiin, niin se on Teflonmies. Siltä pohjalta keskustelu siis lähti liikkeelle.

Yritin hymyillä kohteliaasti. Juu, on se kiva että löytyi tällainen mukava ratkaisu (teen käytännössä kahta hommaa yhdellä palkalla kahdelle eri puljulle). Juu, kyllähän ne kaikki kovasti tuntui mun työpanosta kaipaavan kun olin poissa (niinhän sulle kerrottiin jo keväällä, tahvo). Kivaa syksyn jatkoa sullekin vaan (ja voi kun jäisit bussin alle tai junan alle tai humanoidit tulisivat noutamaan sut takaisin sinne kotiplaneetallesi).

En ole aikaisemmin pitänyt itseäni mitenkään katkerana luonteena. Mutta kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää...

Ei kommentteja: