15.8.2007

Jalka oven välissä

No huh.

Kävin tänään Yrityksessä haastattelussa. Istuin ala-aulassa noin kaksikymmentä minuuttia ennen kuin Matti Virtanen vaivautui paikalle. Hän ei esittänyt mitään pahoitteluja myöhästymisensä johdosta ja täytyy myöntää, että oloni oli siinä vaiheessa jo aika vit****tunut.

Tiedä sitten johtuiko se vitutustilasta vai mistä, mutta haastattelu taisi mennä aika hyvin ja tilanne on nyt seuraava: menen lähiaikoina päiväksi tai pariksi Yritykseen tsekkaamaan millainen meininki siellä on ja samalla ne tietysti tsekkaavat minut. Jos homma niin sanotusti skulaa, voi työpaikan vaihto olla edessä.

Palkka ei juurikaan nousisi mutta homma vaikutti mukavalta ja vuoden määräaikaisuuden jälkeen tiedossa olisi tod. näk. vakinaistaminen. Tuo vuosi olisi joka tapauksessa elämäni pisin yhtämittainen työsopimus, joten sinällään jo ihan tavoittelemisen arvoinen asia.

Olo on vähän epäuskoinen. Katsotaan miten käy. Nyt tuntuu ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen edes jotenkin realistiselta, että voisin päästä pois Byroon ja Avo-osaston muodostamasta "konsernista".

Jänskättää....

Ei kommentteja: