23.8.2007

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

Ja ne tosiaan jaksavat hämmästyttää ja kummastuttaa. Otetaan esimerkiksi Libresse, tuo jokaisen lisääntymisikäisen naisen paras ystävä.

Männä kesänä ostin pahaa-aavistamatta paketin intiimihygieniatuotteita. Paketissa taisi lukea jotain sen tapaista kuin Design Edition, mutta enpä sitten sen kummemmin kiinnittänyt siihen huomiota. Ideana kuitenkin on, kuten minullekin paketin aukaistuani paljastui, että yksittäispakatut intiimihygieniatuotteet on kääräisty kukin erinäköiseen kääreeseen.

Siis voi hyvä isä sentään! Onko tarkoitus, että kerään koko sarjan? Liudan erivärisiä intiimihygieniatuotemuoveja. Mitä minä niillä teen? Kasaan niistä kollaasin ja ripustan työhuoneeni seinälle päivää piristämään vai? Tiedän muutenkin olevani Avo-osaston oudoin ja boheemein tapaus, mutta johonkin se raja on vedettävä.

En tiedä olenko joten rajoittunut ja tylsä ihminen, mutta ei minua kiinnosta ihan hirveästi se, millaiseen muoviin kuukautissuojani on kääritty. Ei minua kiinnosta, onko kuukautissuojani kääreessä vaaleanpunainen kruunupäinen kissa tai lauma lentäviä hevosia. Ei voisi siis enää vähempää kiinnostaa. Enemmänkin se ärsyttää. Mur.

Ei kommentteja: